Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI VRATITI FORMU

Andy Murray za trenericu angažirao Amelie Mauresmo

andy murray
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.06.2014.
u 21:24

Škot je od ožujka bez trenera, kad se zahvalio legendi Ivanu Lendlu.

Andy Murray na sve načine želi vratiti prošlogodišnju formu pa je uoči obrane naslova u Wimbledonu odlučio za trenericu angažirati proslavljenju francusku tenisačicu Amelie Mauresmo, koja je u mirovini od 2009. godine.

Škot je od ožujka bez trenera, kad se zahvalio legendi Ivanu Lendlu. Pod njime je osvojio Wimbledon, a ove godine bilježi polufinale u netom završenom Roland Garrosu, samo što ga neće pamtiti jer ga je Rafael Nadal deklasirao u tri seta sa 6:3, 6:2, 6:1.

Možda stvari krenu na bolje s Mauresmo kao trenericom, koja je kao igračica osvojila Australian Open i Wimbledon, bila je srebrna na Igrama u Ateni i može se pohvaliti prvom pozicijom na WTA ljestvici.

>> Rafael Nadal prošao u finale gdje ga čeka veliki rival Novak Đoković

Komentara 2

MI
miran
09:16 10.06.2014.

Dobar potes .... ako ne bu islo u tenisu ... bu islo u .....

DR
draga1
09:24 09.06.2014.

Bravo Andy !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije