Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt sportaša
Povratak na članak

Andro je već imao problema sa srcem, želio je prestati igrati

Vozač mopeda nije smrtno stradao na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda, kako se u prvih trenutak mislio. Razlog smrti je zastoj srca. Vozač mopeda i suputnica, koja je lakše ozlijeđena, za vrijeme vožnje nosili su zaštitne kacige

Komentari 4

PR
prajdali100
07:24 20.08.2019.

Kako na liječničkom pregledu kažu da je sve ok a dečko umre od srčanog udara ? Kakav je to pregled ? Onako,pro forme ?

VL
DU
Deleted user
21:18 19.08.2019.

Sada je aktualna rasprava o obavezi prijave stanja koja utiču na sposobnost upravljanja motornim vozilom. Da li prijavljivati i sve sa srčanim smetnjama?

VL
DH
dalibor.hren
21:23 19.08.2019.

Na žalost, izgubljen je još jedan mladi život. Liječnički pregledi (svakih 6 mjeseci) ne bi se smjeli obavljati reda radi...Iskrena sućut obitelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.