Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAURI OSVOJIO 'ČETIRI KAFIĆA'

Andrija Vuković: Borit ću se do zadnje kapi krvi za prelazak u Hajduk

Andrija Vuković
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.12.2014.
u 20:08

Na humanitarnom turniru sudjelovala su poznata nogometna imena predvođena Ivanom Perišićem i Danijelom Pranjićem

Mlade snage u dresu Kaurija, predvođene iskusnim Andrijom Vukovićem na vratima i malonogometnim majstorom Francom Jelovčićem te napadačem Rijeke Ivanom Krstanovićem (igrali su još Vlašić, Bradarić, Kvesić, Runje, Begić, Jelavić, Cipetić, B. Rapaić, Budiša, Kovačić i Peričić), pobjednici su turnira "Četiri kafića", koji je pred više od pet tisuća gledatelja u velikoj dvorani na Gripama doživio svoje 13. izdanje.

Kauri je obranio lanjsko prvo mjesto, a s 5:2 u finalu svladao Temperu za koju su igrali Radošević, Đolonga, Mornar, Kukoč, M. Rapaić, Bubalo, Prce, Plazibat, Mi. Livaja, N. Vastić, Putnik i Večernik. Očekivano, najveće oduševljenje izazvao je Tonči Kukoč, koji je najbolji strijelac turnira, po glasovima novinara je bio i najbolji igrač, a prvi vratar je Andrija Vuković iz Kaurija.

Zanimljivo, najbolji vratar turnira u ovom prijelaznom roku velika je želja Hajduka, ali Split ga ne pušta bez odštete i radije bi ga prodao u Tursku.

- Šest sam godina u Splitu, dao sam im sve, i dušu i srce, želim pošten odnos i da me se cijeni. Borit ću se do zadnje kapi krvi za ono što želim, a to je prelazak u Hajduk. Nikakva Turska me ne zanima - kazao je Vuković.

U polufinalnim ogledima Tempera je boljim izvođenjem šesteraca svladala Baoli (Zagorac, Duka, Pranjić, Maloča, Pašalić, Erceg, Mršić, Božić, Bilić, Serdarušić, Radeljić, Suton i Rebić), dok je Kauri priredio iznenađenje svladavši s 2:1 Tropic kojeg su predvodili Ivan Perišić, Marko Livaja i Nikola Kalinić (još su igrali Tomić, Jarni, Balić, Alebić, Tvrdić, Kovačević, I. Vastić, Tomasov, Gabrić, Tomičić).

>> Na turniru Četiri kafića igrat će Pranjić, Rapaić, Kukoč, Štimac, Subašić...

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
20:37 26.12.2014.

Borit će se do zadnje kapi krvi da bi na zabranjenom thompsonovom koncertu u prvoj vrsti stvarao buku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije