Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konjički sport

Andrija Hrgović s Batidom de Coco najbrži na Lipanjskom

Andrija Hrgović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
04.06.2017.
u 13:09

Zanimljivo je da je Andrija jučer bio jedini muškarac koji je pobijedio u jednoj od četiri utakmice. Na ostale tri su slavile žene.

Andrija Hrgović (Karoca) na grlu Batida de Coco pobjednik je utakmice visine prepona 1,35 metara prvog dana međunarodnog konjičkog Lipanjskog turnira. Isti jahač, ali s grlom Galaxie, osvojio je drugo mjesto, dok je treća bila Janka Krašovec (Aperion) na grlu Corazon Y Rosas. Uz njih troje osnovni parkur bez rušenja išle su još četvrta Nina Jovovič (Slovenija) na grlu Aldino V i petoplasirana Nina Madirazza (Karoca) na grlu Grappa Van de Conynenberg. Redoslijed je određivalo brže vrijeme.

– Čim je utakmica na vrijeme, tu sam u prednosti jer su grla Batida de Cococ i Galaxie dosta brža od ostalih. Danas ću ih malo štedjeti jer želim u nedjelju osvojiti utakmicu Pehar grada Zagreba na visini prepona 1,45 metara. Do sada sam samo jednom pobijedio i pet puta bio drugi – rekao je Andrija Hrgović.

Zanimljivo je da je Andrija jučer bio jedini muškarac koji je pobijedio u jednoj od četiri utakmice. Na ostale tri su slavile žene.

– Nisam znao za taj podatak. To je tako kad imamo dobrih jahačica. U nedjelju će opasne biti Nina Madirazza, Janka Krašovec i Laura Dragičević. Sve tri su u odličnoj formi i imaju dobra grla – istaknuo je Hrgović.

U utakmici Silver tour, na visini prepona 1,20 metara, pobijedila je Slovenka Neja Bevc s grlom Cambo. Druga je bila Lara Cigić (Trajbar team) s grlom Little Lord, dok je treća bila Kim Zošak (Sveti Juraj) na grlu Lady liberty. U utakmici Bronze tour slavila je Lara Cigić ispred sestre Sare i Viktorije Kovač. Na visini prepona 0,90 metara održana je utakmica Future tour na kojoj je pobijedila Carolina Ani Kundija (Edek) na grlu Corner boy. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije