Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitski wunderkind
Povratak na članak

Hajdukov Iniesta okušao se kao vratar, ali su treneri na vrijeme shvatili gdje mu je mjesto

- Saša Glavaš me nagovorio a ne branim, govorio mi je da nisam vratar, već da pokušam igrati - rekao je Balić.

Komentari 14

ST
stoka3
23:35 08.03.2015.

ostavite malog na miru nek se fino razvija i za par godina mozemo konkretno pricati o nekakvim usporedbama sa velikanima svjetskog nogometa...ovakvi clanci mi se gadu pa se nekad upitam ko uopce placa takve kvazi novinare ili urednika koji to sve odobrava...tako da mrzitelji hajduka jedva cekaju da se sprdaju sa ovakvim izjavama nazovimo ih novinara...nekad mi je stvarno zao tih ljudi kad doslovno nemaju niceg bitnog u svom zivotu pa zivotare na portalima i sire mrznju izmedju sjevera i juga hrvatske...zalosno,ali tjesi me da postoje institucije za takve ljude kad zaborave popiti svoju terapiju

VL
TM
tovar-magare
23:15 08.03.2015.

Opet clanak vezan za hajduk a u komentarima dinamovci koje navodno ne zanima " mali klub s juga". Stvarno ste dosadni. Po stoti put: toliko gorcine nije vam zdravo.

VL
MA
MagnusJohnson
20:23 08.03.2015.

Goran Vučević: "Andrija Balić je budućnost hajduka, nećemo ga prodavati barem godinu dana".....hahahahahaha....urnebes

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:18 09.03.2015.

taj balic nema veze s nogometom...on je kao kovacic i halilovic oni su novinarske zvijezde ..oni pravi igraci velki talenti kao pjaca o njemu se rijetko pise..taj mali balic je nista posebno

VL
AN
antezxy
09:43 09.03.2015.

Sutra će ga prodat u Inter kao i onog,kako se zove,fudbaler,a da Sušić.hahahaha......

VL
LA
Latz
10:29 09.03.2015.

Tipična domaća priča -- jedva se pojavio, već je 'Hajdukov Iniesta' --- koliko se talenata tako uništilo jer ste im skrenuli glavu s bitnog..

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:21 09.03.2015.

umjesto da plaćate ovakve članke, bolje bi bilo da platite neke od dobavljača ili igrača kojima dugujete .... On je po golovima kakve zabija sličniji Šokoti ili Pippu Epilepticu (Inzaghiu).... dakle krumpirašu koji posprema otpatke i slučajno se nađe naa mjestu gdje se lopta odbije.

VL
AN
antezxy
09:40 09.03.2015.

A mislim stvarno ovo više nije normalno,klinac ima 17 godina a već je "nekakva" zvijezda.Pa sjetite se samo nekih Deranja,Tičinović,Mikić,Ban, Jovičević,Gondžić,............itd,itd, a di su sada,ovi novinari nisu normalni,pustite Balića i njemu slične da uživaju u nogometu.

VL
LI
Lik123
21:53 08.03.2015.

Iniesta? Pa jučer je bio Pirlo :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.