Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNAC KARIJERE
Povratak na članak

Andrej Panadić novi trener NK Istre 1961

Predstavljanje novog trenera pulskog prvoligaša održat će se 7. siječnja na konferenciji za novinare u klupskim prostorijama.

Komentari 1

BA
barbaizamerike
18:54 04.01.2016.

poznam tu su ekipu navodne investitore sti su kupili istru zapravo vise obecali nego kupili I niti jedan od njih u usa nije imo velike porezne prijave znaci nisu bogatasi ali neka im je sa srecom da bi igraci dobro igrali treba ih dobri platiti I sve okolo dobro pidmazati a posto ono vjerovatno nemaju love zato vec mjenjaju treceg trenera nije problem trener nego lova u phoenixu su radili u djecjem klubu kakvih u gradu ima na desetine cak mislim da su bili u nekoj trecoj diviziji trenizi na iznajmljenim skolskim igralistima I djecjim parkovima bez svlacionica I tuseva ovo pisem da nogometna javnos u hrvatskoj zna pravu istinu znaci ljudi bez nekog velikig iskustva a kako se prica I bez love

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.