Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROJ ZA GOLOVE?

Kramarić: U Hoffenheimu želim zabijati kao u Rijeci!

Andrej Kramarić
Foto: Twitter
29.01.2016.
u 12:02

– To bi bilo sjajno! Napravit ću sve što mogu da postignem što više pogodaka u Hoffenheimu i da ostavim snažan dojam – rekao je novi napadač Hoffenheima.

Andrej Kramarić zaželio se igranja nogometa te je prije desetak dana i službeno posuđen Hoffenheimu. U svojoj prvoj utakmici, remiju s Bayerom, dobio je sedam minuta. Prije nedjeljnog susreta s Bayernom, Andrej je popričao s novinarom Bilda Marcom Schmidtom.

– Znate li za izraz stroj za golove? – pitao ga je novinar.

– Moj njemački nije toliko dobar, ali ovaj izraz razumijem! – odgovorio je Kramarić.

Krama je prije odlaska u Leicester bio u sjajnoj formi, u Rijeci je ''utrpao'' 55 pogodaka u 65 utakmice. Respektirajuće brojke...

– Imao sam sjajan niz prije odlaska u Englesku. Čak sam i kao dječak često stajao ispred gola i postizao puno golova. To bih želio pokazati i u Hoffenheimu!

A u Hoffenheimu se nadaju da će Andrej u drugom dijelu sezone puniti mreže kao Jamie Vardy te svojim pogocima pomoći klubu.

– To bi bilo sjajno! Napravit ću sve što mogu da postignem što više pogodaka u Hoffenheimu i da ostavim snažan dojam. Jamie je jako važan igrač u Leicesteru – rekao je novi napadač Hoffenheima.

Već u drugoj utakmici Krama ide na noge münchenskom Bayernu, momčadi na koju ne treba trošiti mnogo riječi...

– Bayern ima jednu od najboljih momčadi svijeta, favoriti su i za osvajanje Lige prvaka. Ali mi ćemo učiniti sve da se iz Münchena vratimo barem s bodom. Ako budemo igrali kao momčad, nismo bez šanse.

>> Andrej Kramarić debitirao, Hoffenheim osvojio bod protiv Bayera

Komentara 6

MU
muh
15:49 29.01.2016.

To možeš jedino u Hrvatskoj ali u Njemačkoj zaboravi.

AL
alfredö
13:06 29.01.2016.

Kramaricu ok si decko i dobar igrac, ali u Bundesligi ti se nece protivnicki igraci izmicati kao sto je to ponekad bilo u HNL..Ti si prodan, ne treba ti vise dizati cijenu.

NE
nenasjedajte
18:33 29.01.2016.

top napadac u premier ligi je dosta tesko biti... istreniraj se u ofenhajmu, navrati za par godina... imas talent...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije