Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Wimbledonu

Agassiju jako smeta sunce! Đoković: Štefi, je l' gledaš ovo

Andre Agassi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
09.07.2017.
u 09:43

Amerikanac je tijekom meča 3. kola između Đokovića i Gulbisa glavu pokrivao ručnikom, a u jednom trenutku kamera ga je ulovila kako se maže kremom

Prošlog je tjedna bilo vruće u Londonu. Vrućine su stvarale mnogo problema tenisačima, ali i gledateljima tijekom susreta na Wimbledonu.

Andre Agassi, trener srpskog tenisača Novaka Đokovića, pokušavao se na razne načine zaštiti od sunca. Amerikanac je tijekom meča 3. kola između Đokovića i Gulbisa glavu pokrivao ručnikom, a u jednom trenutku kamera ga je ulovila kako se maže kremom.

Nakon susreta Đokovića su pitali kako komentira tu snimku na što se on nasmijao i poručio Agassijevoj supruzi:

- Steffi, je l' gledaš ovo!

Komentara 9

TN
tamo.netko
11:40 09.07.2017.

Ne rauzmijem uopće ljude koji uporno pljuju razne tekstove, a pritom su stalno na portalu?!? Ja naravno ne velim da je konkretno ovaj tekst pretjerano zanimljiv, ali zar nije najlogičnija reakcija, da ono, promijenis portal, a ne kao sto too često biva, do besvijesti objasnjavanje kako je to glup tekst?!?

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:58 09.07.2017.

Jooooj...kak je to zanimljivo!! Da nam je jos znati sta je Djokovic doruckovao.....i kaj je jos vaznoga rekel!

DU
Deleted user
10:21 09.07.2017.

Đokomanija u Večernjem. Pa kako vam nije neugodno više?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije