Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Anderson Silva nije siguran hoće li odraditi ugovor s UFC-om!

Anderson Silva
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.05.2014.
u 11:25

Anderson Silva vrlo brzo nakon ozljede najavio je povratak, a kako je oporavak uspješan potvrdio je da će se to dogoditi najvjerojatnije početkom 2015.

Oporavak Andersona Silve od ozljede i loma noge koji je zaradio u borbi Chrisom Weidmanom odvija se po planu i sasvim je jasno da će se vratiti borbama. Uostalom i bivši je UFC-ov prvak to potvrdio u nekoliko navrata.

Povratak u oktogon već neko vrijeme nije sporan. Anderson Silva vrlo brzo nakon ozljede najavio je povratak, a kako je oporavak uspješan potvrdio je da će se to dogoditi najvjerojatnije početkom 2015. Po ugovoru koji je potpisao s UFC-om ostalo mu je još osam borbi, ali ostaje pitanje hoće li ih baš sve odraditi.

"Ugovorom je predviđeno da trebam odraditi još osam borbi. Želim ih odraditi sve, ali ne znam hoću li to biti u stanju. Zasad sam vrlo uzbuđen. Prolazim kroz fazu oporavka. Biti će sjajan osjećaj ponovo raditi ono što volim i vratiti se borbama." rekao je Anderson Silva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije