Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati borac

Anderson Silva: "Evo zašto me optužuju da sam homoseksualac..."

Anderson Silva, Chris Weidman (1)
Foto: Fight Site
10.12.2014.
u 18:56

"Pazim na svoje stvari, uredan sam, koristim sapun i nakon treninga se mažem kremom. No zbog toga nisam više ili manje muškarac."

Anderson Spider Silva više nije mogao ignorirati sve glasnije kuloarske priče da je homoseksualac. Tako je odlučio javno progovoriti o razlozima zašto mnogi sumnjaju da je gay, a i o tome što misli o dečkima koji vole dečke u ovom izrazito muževnom sportu, piše Fight Site.

Spider je izjavio kako sa sigurnošću može reći da je puno homoseksualaca u MMA-u, te kako on to za sada nije, no da ne može jamčiti da u neko vrijeme neće promijeniti svoju orijentaciju. Naravno, to je rekao s dozom ironije, ali je i ispričao zašto mnogi misle da je upravo on ''topli brat''. "Pazim na svoje stvari, uredan sam, koristim se sapunom i nakon treninga mažem se kremom. No zbog toga nisam više ili manje muškarac", izjavio je poznati Brazilac. 

Dodao je i kako bi bez imalo predrasuda trenirao s homoseksualcem. Dakle, borac bez predrasuda.

Komentara 6

Avatar Perica1
Perica1
19:54 10.12.2014.

Šta i da je homo, veći je gušt nabiti kmicu homića u ringu nego nekog strejt.

SO
Sos
19:22 10.12.2014.

Nisam primijetio da je bolestan a ovo je samo provokacija od ludih novinara

MA
maxxxx
07:34 11.12.2014.

"neobrazovan covjek je bolest" hahahaha kakvi gIupani imaju pristup internetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije