Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijski mediji

Anderlecht je imao sreće, moglo je biti puno gore

Anderlecht - Dinamo
Reuters/Pixsell
05.10.2018.
u 09:47

Anderlecht već treći put zaredom nije uspio pobijediti na domaćem terenu, a pokazali su više volje nego talenta i apsolutni nedostatak samopouzdanja.

Potpuna kriza Anderlechta, a Dinamo je veličina za ljude iz Bruxsellesa, piše belgijski portal standaard.be.

Anderlecht već treći put zaredom nije uspio pobijediti na domaćem terenu, a pokazali su više volje nego talenta i apsolutni nedostatak samopouzdanja. 

- U posjedu lopte kod Anderlechtovih igrača vidio se strah na licima pa su se odlučili na dodavanja bez puno rizika. Krupnim Hrvatima to je dalo vremena da uđu u igru, a ljubičasto-bijeli su im ponudili i prednost kad je Najar potpuno pogrešno odigrao, dozvolivši Petkoviću da projuri pored Didillona. Vranješ je pokušao spasiti stvar, ali je pogodio samo Petkovića, ne i loptu i penal je bio logičan - prenose 24sata.

Anderlecht - Dinamo
1/8

- Svi moraju shvatiti da Anderlecht nije odmaralište, ovo nije hobi, treba se brzo vratiti na posao. Europa je daleko, znamo da je komplicirano, ali sad ćemo se fokusirati na prvenstvo jer nam je to prioritet - rekao je Adrien Trebel za rtbf.be.

U analizi utakmice ističu kako je usprkos dobrom startu i nekoliko malih bljesaka Anderlecht bio očito inferioran Dinamu.

Pogledajte video: Slavlje Dinamovih nogometaša nakon pobjede protiv Anderlechta

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:54 05.10.2018.

Lepi su im ovi dresovi fluorescentni pa se i kad je sve crno i mračno nadaleko vide, kUkulele

KE
kentie
13:18 05.10.2018.

Bravo plavi u žutoj fluoroscentnoj kombinaciji...dugooo, dugoooo vremena niste izgledali tako moćno, kao sinoć, u Jevropi...vrlo dugo, još od AD 2008. kad je Mandžo zabio za 3:2 na asistenciju Mikića protiv Ajaxa...vrata u raj na proletje u Jevropi su širom otvorena...ne podcjenjujem protivnike, ali Spartak iz Trnave se bu provel kak se pravi Spartak protiv rimskih legija, hahaha....šalu na stranu, punom parom treba "pokupiti" šest bodova protiv Spartaka, tri u sparing utakmici u Trnavi, i tri pred punim stadionom u Maksimiru...i to je to...tekme protiv Fenera u gostima i Anderlechta doma bi onda imale skoro revijalni karakter, mada nikad ne reci nikad...ali poznavajući ozbiljnost Bjelice i njegove drujine, uopće ne sumnjam da će biti baš tako i nikak drugačije i jačije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije