Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOURINHO PROTIV SVOJIH

Ancelottijev adut tek je treći vratar Ross Turnbull

ancelotti
Reuters
16.03.2010.
u 11:05

Nije bilo dvojbe za koga će Interov vratar Matej Delač navijati u uzvratnom ogledu Chelsea - Inter na Stamford Bridgeu, bez obzira na ime protivničkog kluba.

– Jasno da ću navijati za Chelsea. Samo je važno da ne dođe do produžetaka. Vjerujem da ćemo jurnuti od prve minute napadački i na Stamford Bridgeu pokazati kvalitetu baš kao i u prvenstvu – kazao je Delač, otkrivši kako nema informacija iz tabora svog budućeg kluba.

– Čuo sam se s Nemanjom Matićem, no nismo razgovarali o utakmici, on nema pravo nastupa u Ligi prvaka.

– Znate li tko je Ross Turnbull? – pokušali smo iznenaditi mladog Interova vratara.

– Ha-ha, znam. Treći vratar koji će braniti od prve minute. Nemojte se zavaravati, odličan je. Ima 24 godine, nije svjetska klasa kao ozlijeđeni Čech i Hilario, ali neće se to odraziti na momčad.

U nekom ludom spletu okolnosti, mogli ste i vi biti na njegovu mjestu?

– Doći će već moje vrijeme – skromno je istaknuo mladi hrvatski vratar.

Engleski mediji najviše su pozornosti posvetili Interovu treneru Joseu Mourinhu. Chelseini ga navijači obožavaju.

– Nakon susreta počastit ću Josea čašom piva. Zaslužio je, ipak je to njegov grad. Ali samo izgubi li Inter – kazao je Chelsein trener Carlo Ancelotti.

A Chelsea na Stamford Bridgeu nije izgubila u Ligi prvaka čak 21 utakmicu, četvrti je to učinak u povijesti. A nikada je iz Europe nije izbacio neki talijanski klub. Statistika je na strani kluba iz Londona, koji je od 1992./1993. jedini u polufinalu igrao više od tri puta. Nije zanemarivo da je u posljednjih šest sezona bio pet puta u polufinalu, ali nikada nije osvojio naslov. Možda je to Chelseino nepremostivo breme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije