Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Real Madrida

Ancelotti potvrdio: Modrić će igrati u finalu kupa protiv Osasune

Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
Autori: Vecenji.hr, Hina
04.05.2023.
u 18:05

Nakon nagađanja, vijesti iz Beograda i španjolskih medija nakon treninga, Real je na svojim službenim kanalima objavio popis igrača koji će sudjelovati u finalu Kupa. Među veznim igračima stoji ime kapetana Vatrenih

Oporavak Luke Modrića nakon ozlijede ipak ide u dobrom smjeru ako je suditi po najnovijim vijestima iz Real Madrida. Nakon jučerašnje najave, stigla je i novost kojom je praktički potvrđeno sudjelovanje kapetana hrvatske reprezentacije u subotnjem finalu Kupa kralja u kojem Real Madrid igra s Osasunom.

Nakon nagađanja, vijesti iz Beograda i španjolskih medija nakon treninga, Real je na svojim službenim kanalima objavio popis igrača koji će sudjelovati u finalu Kupa. Među veznim igračima stoji ime kapetana Vatrenih.

Real i Osasuna će snage odmjeriti ovu subotu u 22 sata u Sevilli, a idućeg utorka u 21 sat dočekuju izvrsni Manchester City koji će u polufinalu Lige prvaka nošen krilima nevjerojatnog Kevina De Bruynea i norveškog "terminatora" Erlinga Haalanda preko Kraljeva pokušati izboriti finale. 

Nakon što je prije deset dana ozlijedio bedreni mišić lijeve noge Modrić je viđen u Beogradu gdje je potražio liječničku pomoć Marijane Kovačević. Nakon današnjeg treninga  dužnosnik Real Madrida za Hinu je rekao: "Modrić je odradio kompletan trening s grupom. Velika je želja da nastupi u finalu Kupa."

Hrvatski veznjak je osjetio bol u stražnjem dijelu bedrenog mišića tijekom prvenstvene utakmice s Gironom igrane 25. travnja. Real Madrid je tri dana kasnije izvijestio da se radi o ozljedi te da će igračev povratak na teren ovisiti o brzini oporavka. Modrić je propustio posljednje dvije utakmice s Almerijom (4-2) i Real Sociedadom (0-2).

VIDEO: Preminuo je legendarni košarkaš Jugoplastike, osvajač olimpijske i svjetske medalje

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:48 04.05.2023.

Izdržati ce 20 min.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije