Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRESS KONFERENCIJI

Ancelotti odbacio mogućnost Mbappéovog dolaska ove zime: 'Za nas prijelazni rok neće postojati'

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
07.11.2023.
u 16:50

"Prije kraja sezone vratit će nam se Eder Militao i Thibaut Courtois i za siječanj ništa nismo planirali. U ljeto, možda" rekao je misteriozno Carlo Ancelotti. Upravo u ljeto Kylianu Mbappéu istječe ugovor s PSG-om

Nakon što je odigrano 12. kolo španjolskog prvenstva, Real Madrid s 29 bodova zauzima drugo mjesto na ljestvici, ispred Barcelone s 27 i iza Girone s 31 bodom. Gradski rival, Atletico, ima četiri boda manje i utakmicu manje. Situacija u španjolskom prvenstvu vrlo je zanimljiva, a trener "kraljevskog kluba" Carlo Ancelotti, održao je konferenciju za  medije.

Pred njegovom je momčadi utakmica Lige prvaka protiv Brage. Susret će se igrati ove srijede u 21 sat. Pokušat će zadržati svoj stopostotni učinak i glatko proći u iduću fazu natjecanja. Uz najavu utakmice, Ancelotti je rekao i kako ne smatra da su Realovoj momčadi ove zime potrebna nova pojačanja te da neće biti osobito aktivni u novom prijelaznom roku.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/68

"Ne planiramo u siječnju dovoditi igrače.  Mislim da siječanjski prijelazni rok za nas neće postojati. Prije kraja sezone vratit će nam se Eder Militao i Thibaut Courtois i za siječanj ništa nismo planirali. U ljeto, možda", rekao je trener.

VEZANI ČLANCI:

Također, obzirom da je jedna od najvećih priča prošlog prijelaznog roka bila mogući prelazak Kyliana Mbappéa iz PSG-a u Real, čini se da taj veliki transfer neće biti ostvaren ove zime. Ugovor francuskog napadača s pariškim klubom traje do kraja aktualne sezone, nakon čega će postati slobodan igrač. Već se dugo vremena povezuje s Realom te mnogi smatraju da je tamo sve već dogovorio.

VIDEO Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:03 07.11.2023.

I Dinamo se ugledao u Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije