Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ VJERUJE U NASLOV

Ancelotti: Ne vjerujem da je ozljeda Cristiana Ronalda ozbiljna

Real Madrid
Foto: UES/Pixsell
1/4
08.05.2014.
u 09:41

- Osvajanje Primere bit će teško, ali još uvijek postoji matematička šansa. Ne želim se zamarati s činjenicom tko je favorit za naslov - rekao je Ancelotti.

Nogometaši Reala u 36. kolu Primere neočekivano su remizirali (1:1) kod Valladolida te su tako šanse za naslov sveli na minimum. Naime, dva kola prije kraja 'kraljevi' imaju četiri boda manje od Atletica i bod manje od Barcelone, te će vrlo vjerojatno međusobna utakmica dva najveća Realova rivala na Nou Campu u posljednjem kolo odlučiti prvaka.

- Imali smo utakmicu pod kontrolom 70 minuta, a onda smo se neobjašnjivo povukli. Napravili smo nekoliko grešaka jer smo ostali bez snage, koju je teško rekuperirati u ovom dijelu sezone, nakon utakmica Lige prvaka - otkrio je trener Reala Carlo Ancelotti.

'Kraljeve' do kraja Primere očekuje gostovanje kod Celte i domaća utakmica protiv Espanyola.

- Osvajanje Primere bit će teško, ali još uvijek postoji matematička šansa. Ne želim se zamarati s činjenicom tko je favorit za naslov - rekao je talijanski trener.

Foto: UES/Pixsell

Real je u Valladolidu bio oslabljen neigranjem Garetha Balea, a već u osmoj minuti travnjak je napustio Cristiano Ronaldo.

- Ne vjerujem da je ozljeda Cristiana Ronalda ozbiljna. Ipak, morat ćemo napraviti preglede i onda ćemo znati kakva je situacija - zaključio je Ancelotti.

>> Real kiksom praktički ispao iz utrke, Ronaldo napustio igru nakon 8 minuta

Komentara 1

DU
Deleted user
11:33 08.05.2014.

Nažalost samo čudo ravno Isusovoj pretvorbi vode u vino na svadbi u Kani Galilejskoj može Real gunuti na tron nakon sinoćnjeg debakla. Nakon prvog poluvremena ništa mi više nije bilo jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije