Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carlo hvali Luku

Ancelotti: Modrić je puno dinamičniji igrač od Pirla

Zinedine Zidane, Real Madrid (1)
Reuters/Pixsell
26.06.2013.
u 23:17

Luka Modrić na facebooku je poželio dobrodošlicu novom treneru Ancelottiju

Carlo Ancelotti, novi trener madridskog Reala, oduvijek je imao samo riječi hvale za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, a na prvoj konferenciji za novinare dotaknuo se Modrićeve uloge u momčadi. Novinari su ga pitali vidi li Modrića kao ofenzivnog igrača ili kao zadnjeg veznog, poput Pirla.

- Radi se o dva različita tipa nogometaša. Pirlo je igrač točno definirane pozicije djelovanja, a Modrić je dinamičniji i igra po cijelom terenu, rekao je Ancelotti, kojem je Modrić na Facebooku poželio dobrodošlicu.

\"Welcome, boss\", napisao je Luka.

>>Ancelotti najavio: Real će igrati spektakularan nogomet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije