Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale trenera

Ancelotti: Cristiano Ronaldo je izvanzemaljac

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
10.11.2013.
u 09:20

- Posebno moram istaknuti prvo poluvrijeme, bilo smo savršeni. Igrali smo brzo i efikasno, a upravo je to ono što tražim od svojih igrača

Madridski Real jučer je pobijedio Real Sociedad 5:1 i nastavio s dobrim igrama. Njihov trener Carlo Ancelotti nakon utakmice bio je jako zadovoljan.

- Odlična utakmica, dominirali smo cijelo vrijeme. Posebno moram istaknuti prvo poluvrijeme, bilo smo savršeni. Igrali smo brzo i efikasno, a upravo je to ono što tražim od svojih igrača - rekao je Ancelotti.

Cristiano Ronaldo ponovno je bio fenomenalan. Postigao je hat-trick, a na kontu u Primeri sada ima 16 golova. Još ih je osam dodao u Ligi prvaka i ove sezone čini se nazaustavljiv.

- Cristiano je nevjerojatan igrač, njegov talent stavlja ga u potpuno drugu kategoriju. On nije s ovog svijeta, on je izvanzemaljac - rekao je Ancelotti.

>> Ronaldo zabio Sociedadu tri gola, Modrić igrao čitavu utakmicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije