Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale prije finala

Ancelotti: Ako želimo osvojiti Ligu prvaka moramo pobijediti sve, pa i Bayern

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.04.2014.
u 14:49

- To je sudar dvije najbolje momčadi koje su ostale u Ligi prvaka, to je utakmica vrijedna finala. Dat ćemo sve od sebe da ponovno zaigramo u finalu

Polufinale ovogodišnje Lige prvaka bit će izuzetno zanimljivo. Nakon što je Real u četvrtfinalu izbacio drugoplasiranu momčad Bundeslige Borussiju, sad ga očekuje teži zadatak - igra protiv prvaka Njemačke Bayerna.

- Pep Guardiola ponajbolji je svjetski trener, a Bayern ima odličnu momčad. Polufinalni će sraz biti jako težak, ali također nikomu nije lako igrati ni protiv Reala. Ako želimo osvojiti Ligu prvaka, moramo pobijediti sve pa i Bayern. Da, bilo smo loši protiv Borussije, ali to više nema veze jer smo prošli, rekao je trener madridske momčadi Carlo Ancelotti.

A ždrijeb je prokomentirao i kapetan bayerna Philipp Lahm.

- To je sudar dvije najbolje momčadi koje su ostale u Ligi prvaka, to je utakmica vrijedna finala. Dat ćemo sve od sebe da ponovno zaigramo u finalu.

A ovogodišnji finale igrat će se 24. svibnja u Lisabonu.

>>Modrić je dosad čak pet puta pobijedio Mandžukića, a Mario je trofejniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije