Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zazvonio alarm

Anas je poput Deverića, ne uklapa se u sistem

'23.06.2009., Rijeka - Nogometnu utakmicu 5. kola T-Com 1. HNL na Kantridi su odigrali HNK Rijeka i HNK Hajduk. Anas Sharbini.  Photo: Nel Pavletic/24sata'
'Nel Pavletic/24sata'
19.02.2010.
u 18:13

U ove tri utakmice utvrdio sam nepovezanost, grč u trčanju, te nepoznavanje položaja unutar rasporeda, rekao je Stanko Poklepović.

Bio je to monolog od četrdeset minuta, kasnije je igračima održao predavanje od sat vremena. Puno toga o Hajdukovoj igri govorio je Stanko Poklepović i jasno je da nije zadovoljan onim što je vidio u tri prijateljske utakmice. I premda još uvijek biranim riječima govori o radu Edoarda Reje, samo je pitanje dana kad će se priča okrenuti.

Nakon 3:3 protiv trećeligaša Primorca, zazvonio je alarm kod Stanka Poklepovića. Toliko su ga razljutili igrači da je, ne opravdavajući ih, čak govorio i o nemoralu suca te utakmice. No, ako je suđenje bilo i na štetu Hajduka, to možda više govori o klubu i njegovu utjecaju. Čak je bijelima u Biogradu za vrijeme utakmice provaljeno i u autobus, nestao je dio klupske opreme.

– Ja više neću igrati, nitko nas ne štiti – prenio je Poklepović riječi jednog igrača.

Trener bijelih detektirao je probleme u igri.

– Utvrdio sam stanje, nedostaje nam povezanosti u igri, osjeća se grč pri trčanju, primijetio sam nepoznavanje položaja unutar rasporeda. Nema povratne lopte, a tako se ne može igrati – kaže Poklepović.

Najavio je promjene već za utakmicu protiv Zadra u Polači, uz napomenu da nema nedodirljivih. Posebno je pohvalio Vukušića, koji je istaknuo kandidaturu za prvih jedanaest.

– Ima igrača koji ne mogu igrati konstruktivno, već igraju sami. Kao Maradona, Ronaldo... Neću im otkriti imena, ali saznat ćete to tijekom natjecanja. Imao sam nekad Deverića, dobije loptu i sve riješi sam – kaže Poklepović.

A je li Anas Sharbini taj Deverić?

– Vrlo brzo mu se približava, može prijeći petoricu igrača. Sada ne može, ali ima tu sposobnost. Teško prihvaća organizaciju – zaključio je Poklepović.

Ključne riječi

Komentara 7

PU
Pukovnik
18:27 19.02.2010.

Ajmo sad, Mamić vam je kriv što vas Primorac i BIogradu sa sucima vara....koji bijednici...

LU
luena
19:01 19.02.2010.

Ah,pa nemoj sad tako....Nemoze Maminjo za sve biti kriv... ( Ne ozbiljno,za mi Hajduka,,,neide im pa neide eno i treceligas bolji od njih...Nesto tu nije u redu.

LU
luena
19:36 19.02.2010.

Hajduk nije trebao dovodit bracu Sharbini,nista nisu sa njima dobili...Pomakli se nisu,koja obecanja su dali ,a ono samo mlaki zrak.. Ak tako nastave igrat ,nece ih moci prodat ni za onaj novac koji su platili za njih....Hajduce sta ti radeti rade ,to je za plakat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije