Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TE-KVON-DO

Ana Zaninović završila na operaciji, Lucija na drugom mjestu u svijetu

Zaninović
Hrvatski taekwondo savez
28.12.2014.
u 15:53

Ani su artroskopski izvađena dva komadića odlomljene kosti koji su dovodili do blokade lakta kao u olimpijskoj sezoni 2012. tako i nedavno, uoči završnog Grand Prixa u Meksiku.

Zbog kroničnih problema s laktom, eskaliralih još 2006. godine,  bivša svjetska prvaki nja i aktualna europska šampionka Ana Zaninović završila je na operaciji. Operirana je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, na ortopediji na Šalati, i morat će pauzirati šest mjeseci.

Ani su artroskopski izvađena dva komadića odlomljene kosti koji su dovodili do blokade lakta kao u olimpijskoj sezoni 2012. tako i nedavno, uoči završnog Grand Prixa u Meksiku.

Inače, Ana je godinu završila kao drugoplasirana tekvondašica svoje kategorije (53 kg), dok je njena sestra blizanka Lucija prvorangirana u težinskoj skupini do 49 kg. Nakon sestara najbolje plasirana hrvatska predstavnica jest Marina Sumić na trećem mjestu (62 kg), Iva Radoš je sedma (73 kg), a teškaš Vedran Golec je deseti.

>> Lucija Zaninović pobijedila najbolju svih vremena i osvojila Masters

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:41 01.01.2015.

Prvo, nije Te Kvon Do nego Tae Kwon Do. Nadalje, nije evropska sampionka nego evropska prvakinja. Sto bi trebalo znaciti "tekvondasica" uopce ne razumijem, kao ni "prvorangirana". A samo jedan lektor (osoba koja poznaje hrvatski jezik, a ima ih tisuce na burzi) sprijecio bi ovakve katastrofe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije