Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džudo
Povratak na članak

Ana Viktorija Puljiz osvojila europsko juniorsko srebro

Nakon što sam ušla u finale počela sam se tresti od uzbuđenja. Kako je nama glavno natjecanje ove godine Olimpijske igre mladih, jako sam ponosna - kazala je srebrna Puljiz

Komentari 1

Avatar hrkn
hrkn
18:55 15.09.2018.

Sve te medalje i uspjesi u mlađim dobnim skupinama ne znače puno kada se pređe u seniorsku konkurenciju barem kada je ženski judo u pitanju, Barbara Matić je čak dva puta (zaredom) bila svjetska juniorska prvakinja u judu, a evo do sada ni jedne medalje sa seniorskog SP-a iako se dijele 4, a ne 3 medalje kao kod 95% drugih sportova. Jedino što ima to su dvije evropske bronce, a EP je svake godine kao i SP osim u olimpijskoj godini. Nemamo seniorsku kvalitetu, nikada je nismo ni imali koliko god zlata pokupimo u juniorkama i kadetkinjama u seniorkama naših judašica nema nigdje. Odvajkad. Slovenke, tri puta manja država, europska pa i svjetska judo velesila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.