Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA MERIDA

Ana Konjuh ispala u prvom kolu, porazila ju 79. igračica svijeta

Rijeka: Susret Hrvatske i Njemačke u Billie Jean King Cupu, Ana Konjuh - Jule Niemeier
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
21.02.2023.
u 08:58

Iako je hrvatska tenisačica kroz tie-break uspjela osvojiti drugi set, Parrizas Dias uvjerljivo je dobila posljednji te u konačnici slavila.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh završila je nastup na WTA turniru u meksičkoj Meridi u prvom kolu, bolja je od nje bila Španjolka Nuria Parrizas Diaz sa 6-4, 6-7(2), 6-2. Konjuh je glavni ždrijeb turnira izborila kroz kvalifikacije, ali potom nije imala snage oduprijeti se 79. tenisačici svijeta, pogotovo u trećem setu.

Nakon što je Španjolka dobila prvi set sa 6-4, imala je otvoreni put prema drugom kolu i pobjedi od 2-0 u setovima. Vodila je Parrizas Diaz 5-3, a kod 5-4 u drugom setu servirala je za meč. No, 25-godišnja Konjuh se uspjela vratiti u igru. Vratila je break minusa te potom potpuno dominirala u tie-breaku.

No, dobiveni set nije dao Hrvatici dodatnu snagu, već je Parrizas Diaz bila bolja i jača u trećem setu i na kraju izborila prolaz.

WTA Merida, 1. kolo:

Nuria Parrizas Diaz (Špa) - Ana Konjuh (Hrv) 6-4, 6-7(2), 6-2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije