Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠLA PO OSTVARENJE SNA

Ana Jelušić: U Hrvatskoj nema zvijezda, nije to ni Severina

Ana Jelušić
Goran Stanzl/Pixsell
17.02.2010.
u 08:50

- Bit ću zadovoljna samo ako se kući iz Vancouvera vratim s olimpijskom medaljom - kazala je hrvatska skijašica.

Kašljucajući, rado je i strpljivo pozirala sa Zagrepčanima, nikoga nije odbila. Poznate, simpatične i pristupačne svi vole.

– Ne osjećam se kao zvijezda, daleko sam od tog statusa. I ja sam bila klinka, imala sam svoje idole, znam koliko to znači. Prije deset godina dobila sam autogram od Alberta Tombe, držala sam ga u ruci punih 800 kilometara kako bih ga pokazala mami. Onda mi je ona rekla: "Što je to? To sam ti i ja mogla naškrabati" – prepričavala nam je Ana dok smo je na Trgu fotografirali s obožavateljima.

Kranjčar joj je simpatičan

Tko je kod nas zvijezda?

– Mi smo premala zemlja da bismo imali prave zvijezde. Pojave se instant zvijezde, ali to sve kratko traje. Pitanje je što bi bilo da je Severina u Americi. Ona se normalno šeće Rijekom a da je nitko ne prati u stopu. Zvijezda je za mene netko tko treba dva tjelohranitelja kraj sebe.

A nogometaši? Eduardo ili Luka Modrić?

– I naši reprezentativci piju kavu na Cvjetnom, snime ih dva paparazza i prekosutra nitko za njih više ne pita.

Kao i većina Hrvata, i Ana sjeda pred TV kad igraju vatreni. Prva HNL je, jasno, malo zanima.

– Kranjčar mi se čini simpatičnim, imam osjećaj da je vrlo urban. Nisam ga nikad upoznala, ali mislim da je dečko na mjestu.

Koja je najgora stvar u životu skijaša?

– Izolacija. Odrasla sam u gradu, na petnaest minuta od centra i svih mogućih zbivanja. A veći dio godine ipak provodim po zabitima, brdskim selima, gdje nemate što raditi osim trenirati i spavati.

Sretna samo s medaljom

U srijedu ujutro otputovala je u Vancouver predvodeći ekspediciju – prijateljice Novoselić, Ferk, Fleiss i Palić te skijaše Šamšala i Marinellija. S čime će biti sretna kad se vrati kući?

– Na Igrama se broje samo medalje. Ja to najbolje znam, imam četvrto mjesto sa SP-a u Åreu, za koje nitko ne zna, zaboravljeno je to nakon tri dana. Svi imaju istu viziju, samo jedan cilj. Bit ću zadovoljna samo ako se vratim s medaljom, ali, jasno, neću biti razočarana dam li maksimum pa to ne bude dovoljno za prva tri mjesta – iskrena je Ana.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trnjanac
07:31 27.02.2010.

ak je to naj bolje kaj je odskijala onda zbilja nije trebala ici

KA
Karla
09:42 17.02.2010.

Bravo Ana! Možda nisi zvijezda ali svakako možeš biti uzor našim mladim curama i po razmišljanju i po radu. Neka te čuvaju anđeli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije