Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi izravni u karijeri

An. Sharbini: Žalim zbog kartona, bio sam lud i iznerviran

Rijeka Hajduk (1)
Pixsell
20.09.2010.
u 09:02

Inače, svi igrači Hajduka govorili su o užasnom Mlakarovu suđenju, koje je u prvom poluvremenu bilo smiješno, i to su svi vidjeli.

Anas Sharbini bio je potišten zbog prvog izravnog crvenog kartona u karijeri.

- Pa još na Kantridi. Žalim zbog toga, bio sam iznerviran. Malo me naljutio. Pa ti navijači... Ma, bio sam lud, baš mi se igralo, rastužio me taj karton. Ajde, barem smo pobijedili - objašnjavao je Sharbini.

Igrači Rijeke bili su tužni nakon poraza, a jedan od najboljih u redovima domaćih bio je Andro Švrljuga.

- Žalimo za pobjedom. Šteta, bili smo bolji dok smo igrali jedanaest na jedanaest - kazao je Švrljuga.

A junak splitske pobjede bio je rezervist Mario Brkljača, koji je bio iznenađen što se našao na klupi, ali, kako kaže, profesionalac je i poštuje trenerove odluke.

- Presretan sam! Kako ne bih bio. Išli smo na bod s igračem manje. Kod pogotka sam krenuo na skok pa je trener vikao da ostanem na vrhu šesnaesterca i lopta mi se odbila baš idealno - rekao je Brkljača.

Komentara 4

VL
vladek
09:22 20.09.2010.

Kada im nejde,onda su suci krivi.Tako je več godinama.Pardon suci i Dinamo,koji \"kupuje \"utakmice

OB
-obrisani-
14:00 20.09.2010.

An. Sharbini: Žalim zbog kartona, bio sam lud i iznerviran kada sam vidio svoju nekadašnju curu na Kantridi u zagljaju neke hrvatine kako mi se smije..

MA
masterblaster
19:27 20.09.2010.

hahahhaha kralj si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije