Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoranski hokej

Amerikankama Croatia Indoor Cup, Hrvatska druga

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
07.01.2019.
u 07:05

Osim srebrne medalje, Hrvatska je osvojila i jednu pojedinačnu nagradu jer je Iva Zlomislić proglašena najboljom golmanicom turnira

Hokejašice Sjedinjenih Američkih Država pobjednice su turnira Croatia Indoor Cup u dvoranskom hokeju koji je u nedjelju završen u Svetom Ivanu Zelini. U nedjeljnom dvoboju bile su s 8:3 bolje od hrvatske selekcije koja je uz jedan poraz osvojila drugo mjesto.

Treće mjesto pripalo je Slovačkoj, četvrto Sloveniji, dok je Mađarska završila kao peta. 

Osim srebrne medalje, Hrvatska je osvojila i jednu pojedinačnu nagradu jer je Iva Zlomislić proglašena najboljom golmanicom turnira. Najbolja strijelkinja i igračica turnira je Corinne Zanelli iz SAD-a.

Amerikanke su stigle u Hrvatsku i s U21 selekcijom koja je na turniru igrala, kao i mlada hrvatska reprezentacija, izvan konkurencije, ali je Svjetska hokejska federacija službenim utakmicama računala one s hrvatskim vršnjakinjama.

Amerikanke su u sva tri dvoboja bile bolje, a u nedjeljnom dvoboju su slavile 10:2.

Za deset dana Zelina je domaćin Europskog juniorskog prvenstva i ovaj turnir je bio odlična priprema za Hrvatsku U21 reprezentaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije