Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBEĆAO JEDNO, NAPRAVIO DRUGO
Povratak na članak

Amerikanci su bijesni: Vlade Divac nas je lagao, njegova riječ ne vrijedi ništa

- Razgovarao sam s vlasnikom Kingsa i menadžerom kluba Divcem o budućnosti DeMarcusa u Sacramentu i obojica su me uvjeravali da ga smatraju igračem koji će obilježiti budućnost kluba. Na koncu, da ne bi ispalo da lažem, Divac je dao i službenu izjavu. Toliko o tome koliko vrijedi njegova riječ - rekao je Akana.

Komentari 5

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
13:32 20.02.2017.

Jel to gotovo ? Nije...znaci pustite covjeka da radi svoj posao......

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:27 20.02.2017.

došao je u Dubrovnik.. smetaju li mu izvješene hrvatske zastave?

VL
AL
alexije
15:11 20.02.2017.

Na ovom dijelu Europe koji se zove Balkan ljudi se bave samo politikom i povješću,izgubljeni su u vremenu i prostoru,zaboravili su na ekonomiju i moral. Vjerojatno Božija KAZNA za sva sranja koa su napravili u zadnjih 1000 godina

VL
LI
liliZG
12:57 20.02.2017.

ja već odavno znam da njegova riječ ne vrijedi ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.