Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ambrosini oprezan

Ambrosini: Nećemo se braniti na Camp Nou

Milan - Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
21.02.2013.
u 14:46

Talijani imaju ogromnu prednost, ali Messija i društvo ne trena otpisivati

Nakon nevjerojatne 2:0 pobjede nad Barcelonom na San Siru oglasio se branić Rossonera Massimo Ambrosini, Ambrosini smatra da je pobjeda nad Barcelonom dokaz da se Milan digao i došao u pravu formu Nakon lošeg ulaska u sezonu. Veliki uspjeh Rossonera je dolazak na treće mjesto Serie A, a pobjedu nad Blaugranom u Mikanu snatraju drugim velikim uspjehom u 2013. godini.

 Ambrosini smatra kako je Milan vrlo dobro taktički zaustavio Barcelonu. No, odbacuje bilo kakve spekulacije da je Milan jednom nogom u četvrtzavršnici.

 - Trebala nam je ova pobjeda nakon teške sezone. Učinili smo puno, ali ne možemo se ići na Camp Nou samo braniti. Bit će teško, ali Barcelona je već u prijašnjim sezonama pokazala da joj talijanski stil igre ne odgovara. Da bismo  izbacili Barcelonu svi moramo biti kao jedan – rekao je Ambrosini.

 Najviše zasluga za veliku pobjedu ima Milanov timski rad. Talijani imaju veliku prednost. No, Messija i društvo nikad netreba otpisati. Na Camp Nou nas očekuje još jedan veliki spektakl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije