Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IZDRŽALI

Alžirski navijači utrčavali na teren da se fotografiraju s miljenicima

Slovenija Alžir
Pixsell
13.06.2010.
u 17:03

Dok su se reprezentativci Slovenije i Alžira zagrijavali za utakmicu, na teren je uletjelo nekoliko simpatizera afričke momčadi.

 Dečki su poželjeli malo popričati i fotografirati se sa svojim ljubimcima, no u tom ih je naumu spriječilo osiguranje koje se 'probudilo iz sna' kad su pokraj njih protrčavali gledatelji. Problem je do početka susreta bio riješen.

Inače, na stadionu se našlo nekoliko tisuća navijača Alžira i tek nekoliko desetaka onih koji su drukali za Sloveniju.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:38 13.06.2010.

kolarjeva,što su svi slovencu otišli u jar?hehe...da 600, a jeste jaki...toliko je naših otišlo a da uopće nemamo ekipu tamo

KO
kolarjeva3
18:16 13.06.2010.

\"Inače, na stadionu se našlo nekoliko tisuća navijača Alžira i tek nekoliko desetaka onih koji su drukali za Sloveniju.\" Slovenaca je bilo 600 - toliko na znanje !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije