Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preduhitrili vulkan

Alves: United je jači nego prije dvije godine jer je bez Ronalda koji ga je gušio

\'Barcelona\'s players leave by bus at Camp Nou stadium in Barcelona, May 24, 2011. Barcelona and Manchester United will play in the Champions League final at Wembley stadium on Saturday. REUTERS/Albe
Foto: Reuters
1/3
25.05.2011.
u 19:13

- Nećemo nasjesti na trikove kojima se služi Barcelona, nadamo se da neće niti sudac. Za razliku od nekih, mi držimo do fair-playa - kaže Nemanja Vidić.

Trener Barcelone Guardiola stalno je pratio vremensku prognozu, a kada je shvatio da se vulkanska prašina s Islanda sasvim približila Londonu, u utorak navečer svojim je igračima naredio:

– Spremajte se, krećemo.

I tako su Katalonci dva dana prije od planiranog stigli u Englesku, gdje ih je dočekalo nimalo prijateljsko ozračje. Manchester će se na Wembleyu ipak osjećati kao domaćin, jer sve ulaznice za neutralne navijače kupili su njihovi pristaše. Iako Uefa još taji ime suca koji će dijeliti pravdu, igrači Manchestera već su počeli stvarati pritisak na njega.

Uefa taji tko sudi finale

– Vjerujem da sudac neće nasjesti na provokacije Barceloninih igrača. Nažalost, oni imaju drukčiji mentalitet od nas, mi uvijek poštujemo fair-play. Barcini igrači često rade neke stvari na terenu i raspravljaju više nego što bi trebalo, ali nećemo dopustiti da nas to isprovocira – poručio je kapetan crvenih vragova Nemanja Vidić, kojeg je jučer legendarni Bobby Robson uvrstio u idealnih 11 Manchestera svih vremena.

Igrači Barcelone su pak druženje s novinarima iskoristili za još jedan obračun s rivalom iz Reala Cristianom Ronaldom.

Fergie želi vratiti Ronalda

– Ne znam je li to zbog Ronalda, ali Manchester sada na terenu izgleda kao momčad – blag je bio Xavi, dok je Brazilac Dani Alves dodao:

– Njegov odlazak ih je oslobodio. Momčad Manchestera je mnogo nepredvidljivija od one u kojoj je igrao Ronaldo. Bit će nam mnogo teže nego u finalu prije dvije godine.

Fergusonov kolega Marcelo Lippi je pak otkrio da Ferguson želi vratiti Ronalda:

– Ferguson mi je rekao da bi sutra vratio Ronalda, smatra da bismo s njim bili nesavladivi.

Sir Alex je pak jučer potvrdio da je nasljednik Edvina van der Sara vratar Atletica David de Gea (21). Klub ga je platio 18,6 milijuna eura, što mu nije problem s obzirom na to da je ove sezone od TV prava i nagrada već zaradio 60,4 milijuna eura.

Komentara 2

CU
cupus
21:51 25.05.2011.

Alves mahnita zar su bolji bez nego sa Ronaldom....al ga covo pili naopako ,ne ocekuje valjda da ce tu njegovu inteliBlentnu izjavu Ferguson popusiti????

Avatar Idler 3
Idler 3
12:27 26.05.2011.

Pojednostavljeno - iako su ih prošli u LP, iako su osvojili prvenstvo....al očigledno imaju kompleks Ronalda...a barem igračima Barce to ne bi trebalo !!! No s druge strane popularniji je i bolje plaćen od ijednog od njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije