Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predviđanje Španjolca

Alonso: Schumacher ide po naslov iduće sezone!

Fernando Alonso
Reuters
13.01.2011.
u 14:52

Vozač Ferarrija Španjolac Fernando Alonso izjavio je da će mu najveći konkurent u borbi za naslov u idućoj sezoni biti - Michael Schumacher.

- Sezona će biti teška, ali smatram da mogu do titule. Prošle je godine bilo više konkurenata za najboljeg, ali smatram da će mi ove najveća opasnost prijetiti od Schumachera, koji je već sedam puta bio najbolji u F1, te ide po novi naslov - rekao je Alonso.

Španjolac je prošle godine osvojio 2. mjesto, iza Red Bullova Nijemca Sebastiena Vettela, koji je postao najmlađi prvak u povijesti.

Nova sezona počinje 13. ožujka, utrkom za Veliku nagradu Bahreina.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:52 15.01.2011.

Ljepo je to čuti od Alonsa. I ja se nadam 8 naslovu. Skoro da ga je i imao da svojevremeno nije bilo Alonsa.

OB
-obrisani-
16:48 18.01.2011.

Hehe minusi. 2006 1 Fernando Alonso Renault 134 2 Michael Schumacher Ferrari 121

OB
-obrisani-
04:21 26.01.2011.

Bez obzira što se Alonso sprda i Šumi zna da ga pritišću godine i da to više nije to. On sve to gleda i fino se zabavlja. Još godina i byby.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije