Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov trener

Allegri: U prednjoj liniji imamo četvoricu igrača plus Pjaca

Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.08.2016.
u 07:22

Oproštaj s Pogbom? Ne opraštam se ni sa kim, ništa ne znam, mogu govoriti jedino o utakmici. A ako Pogba doista ode u United, pozdravit ću se s njim - rekao je Allegri

Manchester United potvrdio je dolazak Paula Pogbe (na liječnički pregled), ali Juventusov trener Massimiliano Allegri ni tada, nakon pobjede 3:2 nad West Hamom, nije htio komentirati odlazak cijenjenog Francuza.

- Oproštaj s Pogbom? Ne opraštam se ni sa kim, ništa ne znam, mogu govoriti jedino o utakmici. A ako Pogba doista ode u United, pozdravit ću se s njim - rekao je Allegri, piše Goal.

- Bila je to dobra utakmica, moji su momci tehnički odigrali jako dobro. U jednom smo trenutku stali, pa smo primili gol, ali opet dobro reagirali. Još na kraju prvoga dijela mogli smo zabiti treći gol. Zadovoljan sam jer momci dobro rade.

- Imam dvije skupine igrača: jednu u dobrom tjelesnom stanju, drugi koji malo zaostaju jer su se kasnije priključili - pojasnio je Allegri. Sviđala mi se igra s loptom, a opet zabijamo iz zraka.

- Pojačanja? Bili su dobri, to su igrači s međunarodnim iskustvom, lako je poslati ih na teren i pustiti da igraju. U prednjoj liniji imamo četvoricu igrača plus Pjaca, i svi su vrlo dobri, snažni - rekao je Juventusov trener.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije