Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba se nastavlja

Allegri: Bili smo očajni, sreća je da smo pobijedili

Milan (1)
AFP, Reuters
11.04.2012.
u 09:07

– Iz ove utakmice treba izvući pouku, netko će nas znati kazniti kad budemo ovako loši – rekao je Allegri

U prvoj utakmici 32. kola talijanskog prvenstva Milan je u gostima pobijedio Chievo sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Sulley Muntari u osmoj minuti utakmice.

– Bili smo stvarno loši danas, ali nije bitno. Uzeli smo tri boda i kada su nas svi očekivali na koljenima mi smo ipak dobili utakmicu. Nezadovoljan sam, ali važno je da nastavljamo dalje našu borbu s Juventusom, a iz ove utakmice trebamo izvući pouke. Netko drugi će nas možda kazniti kad budemo ovako slabi. Da smo danas izgubili, bitka za naslov prvaka bila bi gotova – rekao je Massimiliano Allegri.

Milan je ovom pobjedom došao do 67 bodova i barem nakratko preuzeo vrh Serie A s dva boda prednosti pred Juventusom, koji ima utakmicu manje i večeras dočekuje Lazio.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
09:24 11.04.2012.

Velike momčadi pobjeđuju i kad igraju loše. Što recimo vrijedi Realu napadačka igra i onoliki trud ako ne zabije kao protiv Valencije ?! Inače ono što me redovito čudi kod Milana je taj njihov \"starački dom\" koji je redovito pri vrhu mada su se neki trebali ostavit lopte još pred par godina....svaka čast !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije