Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK - MEĐIMURJE 1:0

Alispahić pogodio za Šibenik u sudačkoj nadoknadi

Ivan Banović
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
21.11.2009.
u 18:21

Kako je i najavio njihov trener Karačić, na utakmici jeseni protiv Međimurja Šibenčani su zaboravili poraz od Dinama te nastavili s uspješnim igrama.

Šibenčani su koncentrirani i puni poštovanja dočekali protivnika, ali na terenu se od početka vidjelo da plavima nedostaju dva standardna igrača, Zec i Jurčević, koji su u Makismiru zaradili žute kartone. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade pogotkom Alispahića Šibenik je pobijedio s 1:0. Momčadi su se od početka izmjenjivale u prilično izglednim napadima, pa su oba vratara bila vrlo zaposlena.



Već u 7. minuti Fuštar se našao pred vratnicama Međimurja i spremao se pogodak. U kaznenom prostoru, povlačenjem s leđa oborio ga je Amauri, ali sudac to nije sankcionirao pa je napad nastavio Božić i neuspješno zapucao na Banovićev gol. Bila je to samo jedna u nizu prigoda u kojima se vidjelo koliko Šibenčanima nedostaje brzina i preciznost njihova najboljeg napadača Ermina Zeca.

Pred vratima Međimurja u 12. minuti zbila se za nogomet vrlo neuobičajena zgoda – dok su igrači Međimurja oko sredine terena pripremali još jedan napad, na travnjak, kraj njihova vratara Ivana Banovića došetala se crno-bijela mačka! Vratar je bio u čudu, podigao je ruku prema sucu, uzeo mačku u naručje i odšetao se s gola kako bi je odnio s terena da ne ometa igru. Uslijedila je sučeva reakcija koja je bila jednako iznenađujuća kao i ulazak mačke na teren – Marko Matoc označio je prekršaj i Banoviću pokazao žuti karton! Čak su i navijači Šibenika glasnim skandiranjem: “Glupane, glupane!” prosvjedovali zbog ovakve Banovićeve geste.

Komentara 1

PE
petrovve
22:11 21.11.2009.

Glupani su navijaci Sibenika...nije vazno za zuti ,samo koji glupi sudac..Banovic je pokazao da je covijek sa srcem,tko ne voli zivotinje,taj ne moze nit sa ljudima...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije