Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija otputovala na turnir u Pariz
Povratak na članak

Alilović: Utakmica sa Srbima bit će posebna

S obzirom na to da je Goluža godinama prisutan kao igrač i pomoćni trener, ništa se bitnije nije promijenilo u načinu treninga, kaže Mirko

Komentari 5

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
21:47 07.01.2011.

Već vidim natpise...ozljede su nas spriječile, ovo...ono... Samo nitko neće priznati JEDAN JE LINO ČERVAR!!!

VL
HR
hr76
18:20 07.01.2011.

ČEMU TAJ TURNIR??? Pa prvenstvo počinje za nepunih tjedan dana, i sigurno ćemo opet igrati protiv najmanje 2 od 3 zemlje na ovom turniru?! Zašto otkrivati adute ili u slučaju skrivanja aduta rušiti ugled i samopouzdanje s nekakvom lažnom postavomm koja neće igrati na prvenstvu?! Loš potez HRS-a, i TOTALNO NEPOTREBNO!!!

VL
PI
pietrogross
20:18 07.01.2011.

samo da odgovorim na pitanje,nisu vise bitni rezultati,bitna je lova.netko mora i zaraditi,zar ne?

VL
JU
juma
21:11 07.01.2011.

Buduci da vise nama blefera i neznalice Line Cervara koji je samo prosipao domoljubne fraze, za ocekivati je da se prosecemo do prvog mjesta. Je li tako dragi novinari i dezurna zanovijetala?

VL
DU
Deleted user
22:41 07.01.2011.

Pazi sad. Balic ce se ozljediti na turniru. Vec dugo se vidi da mu je vrijeme proslo i da usporava i razbija igru repke. Malo je tih koji ce to javno reci i nije mi jasno zasto. U obrani je \" rupa \" i drugi rade za njega a u napadu davi loptu i gusi ostale. Mislim da ce sad povreda, malo exponiranja kroz medije te opravdanje za nase 5 mjesto na svjetskom prvenstvu. Bok

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.