Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI

Alexis Sanchez stopira transfer Luisa Suareza u Barcelonu

Čile Brazil
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.07.2014.
u 14:30

Redsi su se nadali da bi mogli dobiti Sancheza u svojevrsnom paketu razmjene s Barcelonom.

Transfer Luisa Suareza iz Liverpoola "koči" Alexis Sanchez, koji i dalje važe opcije jer zainteresiranih na tržištu ima mnogo, a kao najzvučnija imena ističu se Arsenal i Juventus.

Redsi su se nadali da bi mogli dobiti Sancheza u svojevrsnom paketu razmjene s Barcelonom, a tome su se nadali i u Kataloniji. Vrijednost transfera iznosila bi 63 milijuna funti, uz dodatak Sancheza.

No Čileanac ne želi tako naglo donositi odluke, niti ga se tiču želje Barcelone, koja nije bila baš najkorektnija prema njemu posljednjih sezonu i pol. Ukoliko ne izabere Liverpool, Barca će morati platiti dvadesetak milijuna funti više za Suareza, koji im neće biti na raspolaganju sve do studenog, baš kao ni ozlijeđeni Neymar.

>> Suarez do kraja tjedna u Barcelonu za 90 milijuna eura

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:20 06.07.2014.

Suarez ne može iz Barce dok ne proguta dio ramena koji mu je ostao u ustima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije