Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niz loših rezultata

Alex McLeish odlazi iz Aston Ville

alex mcleish
AFP/Pixsell
14.05.2012.
u 13:50

Navijači Aston Ville traže promjenu menadžera i to izvikivanjem imena McLeishove moguće zamjene tijekom utakmice.

Nakon katastrofalne sezone čelništvo engleskog nogometnog kluba Aston Ville odlučilo je raskinuti ugovor sa svojim menadžerom Alexom McLeishom.

Iako je McLeish došao tek u jesen 2011., vodstvo kluba kao ni navijači ne mogu prihvatiti da klub u posljednjih deset utakmica nije izborio ni jednu pobjedu. Iako odluka nije službena, izjave vodećih ljudi kluba daju naslutiti da dolazi do promjene koje podupiru i sami navijači.

Navijači Aston Ville u to toliko vjeruju da su na posljednjoj utakmici svojega kluba izvikivali ime menadžera Norwhich Cityja Paula Lamberta koji je najizglednija zamjena posrnulom Alexu McLeishu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije