Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se odazvao pozivu

Alen Halilović: Molio sam Savez da me oslobodi obveza

Alen Halilović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/9
30.08.2016.
u 21:58

Promijenio sam klub i kasnije se priključio HSV-u, a sve je to rezultiralo zaostacima u trenažnom procesu. Kako bih to nadoknadio, ali i zbog bolje prilagodbe u novom klubu - rekao je Halilović

Alen Halilović nije se pojavio na okupljanju mlade reprezentacije, a u njegovu obranu je stao tehnički direktor reprezentacije Romeo Jozak koji je pojasnio kako su dan ranije, u nedjelju na adresu HNS stigle dvije elektronske pošte, jednu je poslao HSV, a drugu Alen.

Halilović je za portal Goal izjavio kako je zamolio Savez da ga oslobodi obveza u sljedećoj utakmici mlade reprezentacije.

- Promijenio sam klub i kasnije se priključio HSV-u, a sve je to rezultiralo zaostacima u trenažnom procesu. Kako bih to nadoknadio, ali i zbog bolje prilagodbe u novom klubu. Zamolio sam Savez da ga oslobodi obveza u sljedećoj utakmici mlade reprezentacije - rekao je Alen Halilović.

>>Zaslužuje li Halilović više ikada igrati za Hrvatsku nakon što je odbio izbornikov poziv?

Komentara 10

Avatar Cinco
Cinco
09:00 31.08.2016.

Isto su dozvolili Kramariću pa zašto ne bi Alenu.

FE
Felix59
22:50 31.08.2016.

Dajte, molim vas vise, zasto to dijete napadate. On nesmije imati svoje probleme. Politicari i kojekakvi tajkuni mogu raditi sto hoce, ali jedan mladic, bilo kojeg zanimanja, nesmije nista. Zato nam mladi i odlaze

ĆU
ćuprija
10:33 02.09.2016.

ne treba ga zvati nikako ili bar dok ne skuži da nije zvijezde već zvijezdica ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije