Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ostaje s njima

Halilović se sastao s čelnicima Barcelone i dogovorena je njegova sudbina!

Alen Halilović
Press Association/Pixsell
05.08.2015.
u 11:13

Mundo Deportivo piše kako su se Halilović i njegov agent Zoran Stojadinović sastali s Robertom Fernandezom i Raulom Sanllehíjem, direktorima kluba

Alen Halilović napokon je riješio svoj status u Barceloni i poznato je kakvi su klupski planovi za njega. Iako se još jučer pisalo kako će ga Barca prodati u West Ham, takav scenarij, pišu Španjolci, neće se ostvariti.

Mundo Deportivo piše kako su se Halilović i njegov agent Zoran Stojadinović sastali s Robertom Fernandezom i Raulom Sanllehíjem, direktorima kluba, i dogovorili da će Alen ovu sezonu provesti na posudbi!

Iako je prošao pripreme s prvom momčadi, trenutačno se ne uklapa u planove Luisa Enriquea, ali klub se ne želi olako odreći talentiranog igrača. Još uvijek nije poznato gdje će otići na posudbu, a poznato je da ima ponude nekih klubova iz Premiershipa (između ostalih želi ga i Slaven Bilić). Međutim, Barca ga želi držati na oku i čini se kako će mu pokušati srediti angažman u Primeri kako bi se priviknuo na ligu, a onda sljedeće sezone, ovisno o njegovu razvoju, bude sprema uskočiti u prvu momčad.

Podsjetimo, od španjolskih klubova za njega je interes pokazivala Sevilla, ali se kasnije povukla. Možda se sada interes ponovno obnovi.

>>Halilović protiv Chelseaja pokušao izvesti panenku pa - promašio

Komentara 9

Avatar cartman82
cartman82
11:43 05.08.2015.

nista od tog malog napuhanka. u bosnu sa njim

DH
dalibor.hren
11:28 05.08.2015.

Završiti će kao i "supertalentirani" golman Delač - u Sarajevu ili Želji!

FI
Fisherman
12:02 05.08.2015.

Muslimanu je menader Srbin....to nemoze na dobro izaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije