Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDAR PETROVIĆ:

Mula je potencijal jer je bio iznimno karakteran igrač

Damir Mulaomerović
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.03.2016.
u 07:15

'Na svim natjecanjima u koja bi krenuo kao treći razigravač završio bi kao prvi jer je bio karakterna zvijer.'

Prvi igrač reprezentacije koju je Aleksandar Petrović vodio na EP-u u Turskoj (2001.) bio je Mulaomerović, aktualni Cibonin trener, koji bi mu sada trebao biti pomoćnik.

– Mula je velik potencijal jer je bio odličan bek, ali i karakteran igrač i ja bih volio da mi bude pomoćnik, što će ovisiti i o tome hoće li biti izabran za izbornika BiH. Na svim natjecanjima u koja bi krenuo kao treći razigravač završio bi kao prvi jer je bio karakterna zvijer. Dobro to znam jer sam mu i ja bio trener. Kao trener Cibone on je najbolja stvar koja se dogodila Slavici jer je uspio otopiti taj bedem oko njega. A Nik ima izniman tjelesni potencijal – ističe Petrović.

>> Aco Petrović po treći put izabran za izbornika Hrvatske!

Komentara 1

Avatar links
links
21:43 25.03.2016.

ovako si hvalio i Rimca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije