Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA PRAVDE'
Povratak na članak

Albanci očekivano nezadovoljni odlukom Uefe, ali žale se i Srbi!

- Nema pravde. Razočaran sam odlukom - rekao je izbornik Albanije Gianni De Biasi.

Komentari 8

XP
Xpbatcka
14:30 24.10.2014.

Ja citam ove tekstove po Vecernjaku i ne mogu da se cudom nacudim. Da li su ovi autori gledali istu nogometnu utakmicu kao i ja ili dobijaju naloge iz Tirane sta ce da pisu.

VL
FI
filipzh
16:37 24.10.2014.

Ylber@ ajde ne kaki

VL
TO
tonimohave
11:48 24.10.2014.

Jbg šiptari džaba ste provocirali

VL
DU
Deleted user
12:48 24.10.2014.

Ako je Srbija dobila zasluženu kaznu onda je Albanija jednostranim aktom sramotno blago kažnjena. Naime. Velikoalbanski hegemonizam (zastava s granicama Velike Albanije) i fizički napad albanskih igrača na srpskog nogometaša Mitrovića koji je strgnuo tu zastavu, isključivi su uzrok nemilih događaja. Svatko objektivan zna: Uzrok se uvijek višestruko stržije kažnjava od reakcije. .......................................................................................................... P.S - Da je velikoalbanski hegemonizam u najužoj rodbinskoj vezi s fašizmo i nacizmom dokaz je i događaj u zadnjem kolu švicarske nogometne lige kad je albanski reprezentativac Xhaka (prvi je udario Mitrovića), pozdravio publiku s nacističkim pozdravom i sad je postao predmetom istrage i masovne osude švicarske sportske, političke, kulturne i laičke javnosti. ....................................................................................................... Velikoalbanski hegemonizam nije ovim rekao psljednju riječ. Jednom kad nam TV ekrane napunu slike krvavog sukoba prouzročenog novim hegemonističkim fašizmo Velikoalabanaca, tad će već biti kasno. Zna to najblje mirni madeonski narod.

VL
YL
Ylber
13:46 24.10.2014.

Vjeruj svojim slijepim ocima i pritom propagiraj mrznju prema citavom jednom narodu koji nikada u svojoj povijesti nije vodio osvajacke ratove poput svojih istocnih susjeda! Zamislite ovo: Recidivizam srbijanskih huligana se blago tretira, a odbijanje albanskih nogometasa da "kolektivno stavee glave na panj" srbijanskim koljacima kaznjava se sa 0:3!! UZAS!!!!

VL
MK
MKGRA
23:21 24.10.2014.

Potpredsjednik FS Srbije MILANOVIĆ sve jasno

VL
ED
ediphantom
12:05 24.10.2014.

Mora da su Ilija Garašanin i Dobrica Cosic umesali svoje prste u ovu odluku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.