Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELO POJAČANJE

Albanac Hysen Memolla i službeno je igrač Hajduka

Hysen Memolla
Hajduk.hr
04.07.2016.
u 22:46

Za momčad Marijana Pušnika odigrao je četiri prijateljske utakmice u pripremnom razdoblju, a poljudskoj publici predstavio se jučer u dvoboju protiv Splita (1:0).

Hysen Memolla i službeno je igrač Hajduka. Podsjetimo, 24-godišnji lijevi bočni bijelima se priključio prije 15 dana na pripremama u Austriji, piše Hajdukova službena stranica.

Za momčad Marijana Pušnika odigrao je četiri prijateljske utakmice u pripremnom razdoblju, a poljudskoj publici predstavio se jučer u dvoboju protiv Splita (1:0).

Albanac Memolla je došao iz talijanske Verone, a proteklu je sezonu proveo na posudbi u Kopru. U novoj sezoni nosit će dres s brojem 27.

>> Trener Hajduka: Prijete mi zbog dovođenja igrača!

Ključne riječi

Komentara 5

ZO
zoom
07:08 05.07.2016.

a gdje su sad bili tići?!? pa puna im je momčad stranaca, od ganaca do albanaca! hahahahha

Avatar slavonac13
slavonac13
00:08 05.07.2016.

Prvo ga Verona otpirila u Kopar a sada ga posto je tako dobar i veliki nogometas poklonila Hajduku. Jao, ove godine ce moj Dinamo bit drugi. (ironie off)

BU
budagigo
00:33 05.07.2016.

Bili tić je sletio.još jedan.nastavlja se hvaljena politika haYduka punjenja prve momčadi iz vlastitoga inkubatora,domačom dicom zbog čefa haYdUk prepoznaju u europi po nadimku hrvatski atletic bilbao.bravo haYdUče!samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije