Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA NOGE

Aksel Lund Svindal sigurno propušta Levi

Aksel Lund Svindal
11.11.2009.
u 16:08

Norvežanin Aksel Lund Svindal, vlasnik velikoga Kristalnog skijaškog globusa, sigurno se neće pojaviti na startu nedjeljnog slaloma u Leviju.

Potvrdio je to trener norveške skijaške reprezentacije Marius Arnesen izjavom da se Svindal još uvijek nije u potpunosti oporavio od ozljede noge.

Ozljeda koju je zadobio u Saas-Feeu početkom mjeseca primorala je Svindala da zbog bolova odustane od söldenske veleslalomske utrke u njezinu drugom laufu.

Zato se uputio u Miami gdje se nada potpunom oporavku kako bi spreman mogao dočekati početak sjevernoameričke turneje Svjetskoga skijaškog kupa.

Podsjetimo da je krajem listopada Svindal na svojoj stranici bloga napisao da u Oslu mora obaviti dodatne preglede noge, te da će “vjerojatno” izostati s utrka Svjetskog kupa “nekoliko tjedana", sugerirajući i izostanak iz Levija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije