Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU: Silvio Marić, legenda Dinama danas vodi Rudeš
Povratak na članak

'Žutog nagovaram prijateljski, ne mogu mu platiti. Ako treba i igrači će zidati stadion Rudeša, to radi Šimunić'

- Zidat ćemo svi, nema problema. Ako treba, i igrači će raditi građevinski posao sa špahtlom u ruci. Možda za godinu-dvije stvorimo uvjete za stadion u Rudešu, priča Silvio Marić za Premium Večernjeg lista.

Komentari 10

Avatar Make my day
Make my day
11:11 14.05.2023.

Ćiro je rekao u Hrvatskoj i Bosni sam igrao za slavu a u Kini i Iranu za lovu.

VL
BR
Brandfackel2
11:54 14.05.2023.

Mariću, sad ćemo vidjeti tvoje sposobnosti u vođenju jednog nogometnog kluba. Mamiću ste spočitavali sve i svašta pa očekujem da budete puno uspješniji od njega. I ti u Rudešu i Milanče u Dinamu.... Sad ćemo vidjeti da li ste imali plemenit cilj i uspješan program ili vam je cilj bio Dinamova riznica!

VL
BR
BRSA
12:45 14.05.2023.

Tuđmanu su zamjerali da se kao političar miješa u sport Direktoru Instituta za političku ekologiju to se ne zamjera. Jedina kvalifikacija Marića i Bišćana je da mrze naziv CROATIA, što je gradskoj vlasti dovoljno da ih politički postavi na čelo svog novog političkog Dinama.

VL
LU
Lukeruk
10:45 14.05.2023.

Ja sam iz Rudeša, taj klub je imao smisla dok je bil naš kvartovski, od kad tu dolaze svakavi ovakvi bez obzira na ok rezultate koje postižu to više nikog ne zanima, tak da se ni ne trude uzalud gradit nekaj

VL
KU
Kujttim
13:12 14.05.2023.

To je projekt koji će trajati jednu godinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.