Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NELOGIČNO

Ako se Mandžo smijao Pepu u lice, zašto ga je onda još trpio?

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.05.2014.
u 13:08

Ako je Mandžo bio toliko drzak prema Guardioli nakon Reala, kako to da ga trener nije odmah otpisao, nego ga je vodio na sljedeće gostovanje u Hamburg?

Njemački Bild otkrio je razloge zbog kojih je Guardiola otjerao Marija Mandžukića iz Bayerna. Ključni trenutak navodno se dogodio nakon poraza od Reala (0:4) u polufinalu Lige prvaka kada je Guardiola pred igračima održao emotivan govor, a krivicu za poraz preuzeo je na sebe. Navodno se i ispričao jer je loše postavio taktiku. Igrače je to raznježilo, Rafinha je i zaplakao te zagrlio trenera, a jedino je Mandžukić bio ravnodušan te se čak i podsmjehivao.

Bahat na treningu

Bild dodaje da je Mandžo bio bahat i prepotentan i na treningu te da je nekoliko puta podrugljivo odgovorio na Guardioline upute. Tako je Pep nakon Reala izgubio živce, a sve je kulminiralo prije finala kupa kada je Mandži poručio: “Sretno u novom klubu...”

Priča zvuči intrigantno, no ipak ima jednu nelogičnost: ako je Mandžo bio toliko drzak prema Guardioli nakon Reala, kako to da ga trener nije odmah otpisao, nego ga je vodio na sljedeće gostovanje u Hamburg, pa ga još i uvrstio u momčad u posljednjem kolu protiv Stuttgarta dajući mu tako priliku da postane prvi strijelac lige? Zar su Pepu trebala čak dva tjedna da shvati da ga Mandžo “buši”?

Tko zna što je bilo posrijedi; možda je Mandžu na smijeh natjerao Pepov nezgrapni njemački, možda trenerova crvena vestica, a možda mu je samo u tom trenutku bilo drago što mu je prijatelj Luka u finalu...

Izbornik Niko Kovač nije s prevelikim zanimanjem pratio napetu “utakmicu” u Bayernovim salonima. Njega je samo zanimalo je li Mandžukić – zdrav.

– Čuo sam se Marijem i dogovarali smo samo detalje o njegovu priključivanju reprezentaciji. O tome s Guardiolom nisam puno razgovarao. Mandžo mi je ukratko objasnio što se dogodilo, a to ću, naravno, zadržati za sebe iako je u takvim slučajevima najbolje ništa ne pitati i što manje znati. Ja u odnos Guardiole i Mandžukića ne ulazim i ne komentiram ga – kazao je Niko Kovač.

Milić olako otpisan

Jučer je kompletirao listu igrača za pripreme. Otpao je samo ozlijeđeni igrač HSV-a Ivo Iličević pa će na pripreme povesti čak 27 igrača. U Badu neće biti samo Luke Modrića i Nike Kranjčara.

Međutim, iskrsnuli su novi problemi. Osim Srne, kojemu su nagnječena rebra, protekloga vikenda ozlijedili su se Vida i Strinić. Prema prvim informacijama, obojici su stradali mišići (Vida je već na terapiji, stanje nije alarmantno) i morat će mirovati nekoliko dana.

I dok smo na stoperskim pozicijama popunjeni, Strinićev izostanak može biti velik hendikep jer u tom slučaju ostali bismo samo na jednome lijevome braniču – Pranjiću. A novoga igrača nemamo više pravo pozvati. Šteta što je olako otpisan Hrvoje Milić...

>> Mandžukić u Gunju i Slavonski Brod iskrcao 6 tona namirnica

>> Bild otkrio: Evo zbog čega je Guardiola izbacio Mandžukića!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije