Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fifa plaća klubovima

Ako Morales ode na SP, Dinamu barem 48.000 dolara

Pedro Morales
Dalibor Urukalović/Pixsell
22.03.2010.
u 08:29

Prvi put u 80-godišnjoj povijesti svjetskih prvenstava Fifa je ustanovila fond za odštete klubovima koji svoje nogometaše šalju u Južnoafričku Republiku.

Izdvojeno je čak 40 milijuna dolara, po svakom igraču 1600 dolara na dan, i to počevši 15 dana prije prvenstva pa sve do dana nakon što ispadne njegova reprezentacija.

Od hrvatskih klubova zaraditi jedino može Dinamo ako se Pedro Morales nađe u momčadi Čilea.

Dinamo bi u tome slučaju zaradio najmanje 48.000 dolara, i to ako Čile ispadne nakon natjecanja po skupinama. A ako bi Čileanci kojim čudom igrali finale, plavi bi inkasirali 76.800 dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:44 22.03.2010.

Baš je šteta da za NK Dinamo ne igraju više Boštjan Cesar, Srečko Katanec, Grega Židan, Zoran Pavlovič i još neki Slovenci jer tako bi Dinamo od odšteta za igranje na Wolrd Cupu super zaradio...Što se tiče Hrvata trebala bi FIFA pokloniti par LCD televizora od 150 cm za utjehu da mogu nogometaši 11 zemlje ljestvice FIFA onako dobro i kvalitetno pogledati kako igraju oni najbolji, najuspješniji i najspretniji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije