Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAUL BREITNER:

Ako Loew ima hrabrosti, ostavit će Ozila na klupi i napokon igrati sa 11 igrača

Mesut Ozil
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.07.2014.
u 08:41

– Devetorica igrača "ubija" se na terenu dok se on ponaša kao da je došao u šetnju. To se ne radi na Svjetskom prvenstvu – kaže Breitner.

Mesut Ozil nije u milosti njemačkih navijača, nogometnih legendi i trenera zbog nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu pa su sve češći pozivi izborniku Joachimu Loewu da ga izostavi iz početne postave protiv Brazila.

– Ako Loew ima hrabrosti, reći će da ne želi igrati s desetoricom i izostaviti Ozila iz prvih 11. To bi bio korak naprijed prema tituli prvaka, ali i veliki korak za boljitak cijele ekipe – rekao je legendarni Paul Breitner i nastavio:

– Devetorica igrača "ubija" se na terenu dok se on ponaša kao da je došao u šetnju. To se ne radi na Svjetskom prvenstvu.

Navijači ga ismijavaju i posvećene su mu i karikature na kojima jede kao na pikniku dok drugi jure po travnjaku. Ne daju mu se krediti ni zbog (pobjedničkog) pogotka Alžiru, ali ni zbog činjenice da je na prvenstvo došao nezaliječen.

No činjenica jest da ga Loew postavlja ispred Gotzea, koji više daje prema nazad, a i prema naprijed je velika opasnost za protivnika. Protiv Brazila bit će rat na terenu i Loew mora odvagnuti kako želi postaviti igru te porazgovarati s Ozilom i uvjeriti se da je spreman na jedan prilično fizički zahtjevan susret.

>> Mnogo se toga može naučiti i kupiti, ali Nijemci imaju iskustvo koje je neprocjenjivo

Komentara 8

IM
ivan.matic.921
12:38 08.07.2014.

Najprecjenjeniji igrač na svijetu! U kojem god klubu igra je igrač manje! To što ima jedan do dva hvale vrijedna poteza po utakmici nije dovoljno za moderan nogomet, gdje su trka i htijenje i fizička sprema važniji od tehničke potkovanosti igrača.

MK
MKGRA
09:54 08.07.2014.

ako njemačka ne osvoji SP najveći krivac će biti Loewu

MA
Majur
10:09 08.07.2014.

Izabrao je svabsku repku umjesto turske da se dobro proda,otisao tad u R.Madrid i pokupio masnu lovu,nakon toga u Arsenal i sad mrljavi po terenu....fucka se njemu za svabe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije