Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO TOGA NE VALJA

Ako Dinamo želi titulu, mora promijeniti nekoliko stvari. Evo zašto Jakirović nije kriv za posrnuće

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
05.03.2024.
u 11:15

Iako, očito je da plavi nemaju nekakve automatizme u igri, kod njih je jednostavno nemoguće prepoznati plan igre s kojim kane nadigrati suparnika ili ga pobijediti. Taj se plan mogao vidjeti protiv Betisa, plavi su te dvije utakmice odigrali kako je nekoć Dinamo igrao u Europi protiv jakih suparnika, s čvrstim blokom i dobrom tranzicijom

Komentara 29

DA
danistine1
12:52 05.03.2024.

Ljudi pustimo sitnice.Naši Hrvati iz Nikaragve ,gladni i i na samrti hoće da se vrate.Hrvatska im ne da domovnice i putovnice Pozivam sve navijačke skupine da polude i postignu povratak Hrvata na ognjište predaka.

BS
Blue_shirt
13:07 05.03.2024.

Hoxha, Halilović, Bernauer, Špikić, Kaneko, Pierre-Gabriel, Ogiwara, Emreli, Kulenović... To realno nebi bila pojačanja ni za Rijeku ni za Hajduk a ni za Osijek, sve su to solidni igrači ranka Istre, Belupa ... tamo bi dali na kvaliteti, u Dinamo su višak i teret na proračunu, nažalost novac od prodaje Šutala i tantijemi od Gvardiola odoše na plaće ovih gore spomenutih. A netko je procijenio da Pjaca, Janković, Brekalo, Uremović nisu za Dinamo pojačanja, a evo pokazalo se da su to itekako pojačanja za konkurente za naslov u hnl. Na to nadodajte plaće za realno veterane rekreativce netko više netko manje, ali svakako nisu za udarni sastav i to po cijele utakmice (Ademi, Ristovski, Mišić...) , pa plaće za kupljene dobre igrače po imenu ali kupljeni i na plaći a na bolovanju (Stojkovic, Kacavenda, Perić Šutalo, Rog, Bulat, Moharami) Dakle suma sumarum 7x na bolovanju, 9x koji nisu nas rank, 2-3x pred mirovinu i daj ti sad osiguraj za plaću novce a rezultat bi trebao napraviti trener i Baturina, Petković, KTC (koji je po godinama pred mirovinom ali igracki nemamo drugog) i par ovih mladih i neiskusnih (Sučić, Živković, Vidović...) Neide i mora se napraviti ozbiljan reset svlacione jer bez uefa novca nece biti za place, a onda dugorocno ce biti scenarij cibona, hrpa igraca na sudu kojima je klub duzan i bankrot

JO
JovanC
13:05 05.03.2024.

Mamicu vrati se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?