Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinac uvjeren

Aguero: Još uvijek možemo obraniti naslov

Aguero Zabaleta
Reuters/Pixsell
28.02.2013.
u 13:33

Moramo se boriti do kraja. To je naša dužnost kao branitelja naslova.

Argentinski napadač Manchester Citya Sergio Aguero uvjeren je da je njegova momčad još uvijek u igri za obranu naslova u Premier ligi, unatoč zaostatku od velikih 12 bodova za gradskim rivalom Unitedom.

Sir Alex i United imaju kapitalnu prednost, no Aguero smatra da Građane ne treba otpisivati.

- Uvjeren sam da još uvijek možemo osvojiti naslov. Iako je zaostatak za Unitedom velik, moramo se boriti do kraja, jer to je naša dužnost kao branitelja naslova – rekao je Aguero

Manchester city ove godine previše oscilira da bi držao korak s Unitedom no, Aguero smatra da City napreduje iz utakmice u utakmicu. Porazi su sastavni dio sporta. City mora iz loših igara izvlačiti pouke i skupljati  iskustvo za budučnost. Argentinac je uvjeren da njegova momčad napreduje iz godine u godinu i vrlo visoko kotira u jednoj od najačih liga svijeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije