Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINA

Agüero će biti spreman za Nizozemsku, a Di Maria za eventualno finale

aguero
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 11:44

Agüero je protiv Nigerije obnovio ozljedu, no oporavit će se do polufinalnog ogleda.

Sergio Agüero, sjajni napadač Argentine na SP je stigao spreman nakon ozljede mišića, no ponovno ju je obnovio na posljednjoj utakmici u skupini s Nigerijom. Ipak, za navijače gauča stižu dobre vijesti jer napadač Manchester Cityja bit će spreman za polufinale protiv Nizozemske.

A iako su strahovali da su do kraja SP-a ostali i bez Angela Di Marije, Argentinci će moći računati na njega ako izbore nastup u finalu. Veznjak Real Madrida dotad bi se trebao oporaviti od ozljede zadobivene u četvrtfinalu protiv Belgije.

>>Polufinale je bilo naš prvi cilj, sad smo spremni za više od toga

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije