Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igor žali zbog odlaska

Agent: Zadovoljit ćemo i Budana i Palermo

Igor Budan
AFP
15.05.2010.
u 17:16

Sportski direktor Palerma Walter Sabatini prije nekoliko je dana dao naslutiti kako za hrvatskog nogometaša Igora Budana iduće sezone neće biti mjesta u momčadi.

Takvo je stanje stvari očito prihvatio i Budanov agent Stefano Caira koji je u razgovoru za Palermo24.net priznao:

- Čini se da Igor nije u planovima Palerma, tako da ćemo pokušati pronaći zadovoljavajuće rješenje, ali u dogovoru s klubom.

Igor se ove sezone dobro oporavio od ozljeda koje su ga mučile i vjerojatno je u određenom trenutku očekivao da će igrati više, ali sretan je što je bio dio uspješne momčadi. Uvijek smo dobro surađivali s Palermom i Igor je zahvalan klubu na svemu - dodao je Caira, odgovorivši i hoće li njegov klijent sa žaljenjem napustiti sadašnji klub.

- Uvijek ima razočaranja kad igrač napušta klub, ali i to je dio nogometne karijere. U suradnji s klubom ćemo naći rješenje koje će biti korisno i za igrača.

- Prošle sezone je bilo dosta interesa za Igora, i iz Italije i iz inozemstva, ali Palermo je uvijek na neki način ulagao veto, tako da nije ni bilo pravih pregovora. Sada je situacija drugačija i ponašat ćemo se u skladu s njom, ali u potpunoj harmoniji s Palermom.

Hrvatski je napadač u posljednjih deset kola talijanskog prvenstva ukupno odigrao tek 20 minuta. Ove sezone nijednom nije odradio svih 90 minuta na terenu. Ukupno je sudjelovao u 28 prvenstvenih utakmica, a pritom je zabio pet golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije